VER_NewBarocco_1338x650px

Yüksek kaliteli porselen üzerinde zarif bir şekilde tasvir edilen Barok çiçekler ve bitkiler, görsel temsillerini Rosenthal'ın Versace, Barocco ile buluştuğu yeni sofra takımı koleksiyonunda buluyor. Sembolizmini antik Yunan ve Barok sanatından alan Barok dekor, 1991 yılında Versace tarafından tanıtıldı. O zamandan bu yana Medusa ve grafik Yunan anahtar deseninin yanı sıra İtalyan moda evinin ayırt edici bir amblemi haline geldi ve şimdi enfes bir sofra takımı olarak rönesansını yaşıyor. dekor. Süslemelerin ustaca düzenlenmesiyle yeni seri, modern yemek ortamını hazırlıyor ve "Haze", "Rose" ve "Teal" renk çeşitleriyle sunuluyor.

Daha koyu olan "Haze" nüansında ise hediyelik eşyaların yanı sıra tüm tabak, fincan, çaydanlık ve kaselerin yanı sıra iki farklı boyutta kar küreleri ve yeni kokulu mum tasarımı da mevcut. Yalnızca seçilmiş tabaklar, kaseler, vazolar ve kapaklı kutular gibi hediyelik eşyalarda “Gül” ve “Teal”in pastel tonları sergileniyor. Her üç versiyonda da kapaklar ve dekoratif unsurlar asil bir platin görünümüne sahipken, “Rose” versiyonunda dekorda ilk kez metalik renkler kullanıldı.

Siyah, pembe ve mavi tonlarıyla sofistike bir görünüm sergileyen yeni Barocco serisinin bazı parçalarının ortasında Versace yazısı yer alıyor. Sofra takımı sadece Versace Home koleksiyonunun tonlarıyla eşleşmekle kalmıyor, aynı zamanda lüks markanın temsil ettiği ihtişam ve asi klasiğin renkli bir birlikteliğini de yaratıyor.

Koleksiyonun Mart 2024 sonunda satışa sunulması bekleniyor. Kar küresinin ise Haziran 2024 sonunda teslim edilmesi planlanıyor.